SMART Personal Training &  Coaching
 
The only  Gym you will never quit!

Waarom een Personal Trainer?


Een Personal Trainer is er voor jouHij let op je houding, hij kent jouw kracht en trekt jou iedere keer net over jouw grenzen. De Personal Trainer staat altijd voor je klaar, ook op dagen dat je het zwaar hebt gehad op werk of thuis. Het is niet alleen de training dat ervoor zorgt dat jij succesvol bent, het is het hele pakket inclusief je voeding en rust. 

Een Personal Trainer investeert samen met jou in jouw toekomst. Na iedere training ben jij scherper, vrolijker en gelukkiger door de geboekte resultaten. Het is belangrijk dat je plezier hebt in het sporten en daarom kijken we naar wat het beste bij jou past.  Jouw Personal Trainer zorgt ook voor mentale ondersteuning, helpt je bij tegenslagen en leert je de grenzen op te zoeken van wat je kunt. Je past de trainingen in overleg met de trainer aan, aan je agenda, je sport dus wanneer het jou het beste uitkomt.


Door sporten dalen je stresslevels, je hormonen komen in balans waardoor je ook buiten het sporten beter presteert: je slaapt beter, je hebt meer energie en je bent vrolijker. Wanneer het sporten goed wordt ondersteunt met voeding daalt het  vetgehalte en worden je spieren sterker.  Sterke spieren betekenen minder blessures en is een fantastische investering in de toekomst.  Je kunt een val beter opvangen met een gespierd lichaam.

Kortom, je voelt je beter en gezonder. Fitte mensen zijn nou eenmaal energieker en vitaler en hebben een sterker immuunsysteem.

S.M.A.R.T. Personal Training is 6 dagen per week geopend. De ruimte is in zijn geheel voor jou. Op het moment dat er Personal Training wordt gegeven zijn er geen andere trainingen in de zaal. De Personal Trainer is zeer ervaren en zal je motiveren om te zorgen dat je geen enkele training mist! Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, een Personal Trainer kan voor iedere leeftijd een passend programma ontwikkelen.


Onze Sportbox